Bag A Kind of Nordic

juli 2014 068Hjertelig velkommen til min blog.

Jeg hedder Helle og er ny i blog verdenen, så jeg håber I vil tage godt imod mig. Det har været en spændende process at nå hertil, og efter flere måneder undervejs føler jeg mig nu klar til at gå i luften. Med masser af sommerfugle i maven vil jeg sige hjertelig velkommen til min blog. I kan altid kontakte mig via mail, IG eller via kontakt her på bloggen. Vil I se noget specielt, er det noget I vil se mere af, ønsker I evt samarbejde eller vil I bare lægge en kommentar? Jeg vil gøre hvad jeg kan for at svare på det hele. Nu er jeg endelig kommet i gang og et af mine første projekter (bortset fra alle de indlæg jeg glæder mig til at få skrevet) må være et seriøst billede af mig selv 😉

Hvorfor nu blogge? Svaret er meget simpelt, jeg gør det nu fordi jeg simpelthen ikke kan lade være længere. Jeg samler på oplevelser, og jeg fanger hele tiden små øjeblikke af lykke hvor jeg bevæger mig, de bliver lagret i mit indre moodboard og jeg vil prøve at dele det med jer.

Privat er jeg gift, mor til Silje og Malthe, bor i Gråsten i et hus vi selv byggede i 2008 omgivet af den smukkeste bøgeskov. Jeg er uddannet, og arbejder som, bioanalytiker med speciale i klinisk immunologi –  så hvis du brænder inde med et spørgsmål indenfor serologi og blodtransfusion svarer jeg også på det 🙂

A Kind of Nordic er en lille samling af sanselige øjeblikke i mit liv – jeg vil vise en god blanding af ting der gør mig glad. Rejser, oplevelser, familien, naturen, mit hjem, interiør, design, mad, kaffe, hverdagslykke… alt kan forekomme. A Kind of Nordic – uanset hvilken vej trenden siger vi skal gå, vil vi altid være nordiske helt ind i hjertet. Vil du med?

5 Comments

 • Reply Pernille Aaskv Nielsen 23. februar 2015 at 13:01

  Hej Helle.

  Så er jeg også med på en kigger;-) Tillykke med din nye blog. knus fra pernille

  • Reply akindofnordic 23. februar 2015 at 13:34

   Hej Pernille 🙂

   Tusind tak og hvis du overhovedet kender noget til Florence tema i wordpress så sig endelig til 🙂 jeg er faret vild tror jeg….. 3. tema må være lykken!

   Knus

 • Reply Marie - Studio Rov 12. maj 2015 at 15:54

  Helle

  I morgen, onsdag, holder vi åbningsreception i vores nye interiørbutik på Nørrebro, og det vil glæde os hvis du har lyst til at kigge forbi! Det er selvfølgelig lidt lang vej for dig – men så er du i hvert fald velkommen hvis du kommer til KBH en anden gang.

  Studio Rov, som vi hedder, er en kombination af butik og studio – vi er uddannet hhv. arkitekt og fotograf/grafiker, og vi beskæftiger os (udover interiør) også med arkitektur, indretning og fotografi i vores nye studio.

  I butik og webshop lægger vi vægt på håndplukket interiør med fokus på det personligt udvalgte og unika keramik – men også mærker som House Doctor, Hübsch og Bloomingville har fundet vej i butikken, da vi også synes interiør skal være tilgængeligt (det er faktisk en tanke der går igen i det meste af vores arbejde).

  Hvis du har lyst til at se mere er du velkommen til at kigge på vores hjemmeside, http://www.studiorov.dk. Ville lige invitere dig selvom du nok ikke kan kigge forbi, men så kan du også læse lidt om os 🙂

  Mange hilsner Marie
  Studio Rov

  • Reply akindofnordic 13. maj 2015 at 7:54

   Hej Marie,

   Tak for din henvendelse. Jeg har kigget på jeres hjemmeside og jeg synes det lyder meget interessant. Desværre kommer jeg ikke en tur til KBH i dag (er på vej til Århus!) men jeg vil meget gerne kigge forbi næste gang jeg kommer til København (i slutningen af maj). Jeg tager mit kamera med og er sikker på at både jeg og mine læsere kan inspireres. Lækkert koncept.

   Rigtig dejlig dag til jer.

   Kærligst Helle

 • Reply Marie - Studio Rov 12. maj 2015 at 15:55

  Hov, den skulle være sendt på mailformularen! Du er selvfølgelig velkommen til at slette den herfra 🙂

 • Leave a Reply