Livsstil

En sommerdag i haven

Sommervarmen må ha steget mig til hovedet når jeg begynder at lave blogindlæg om mit (ikke eksisterende!) haveliv!!

Men nu får I det og måske bliver jeg helt bidt af det, hvem ved? Nej, jeg er langt fra havenørd. Jeg er typen der jubler hvis jeg får tingene til at gro og er bare glad, hvis jeg kan huske navnene på nogle af de skønne planter jeg ser hos andre! Vi er så heldige at vi bor med den smukkeste bøgeskov i baghaven og jeg elsker skoven. Vi bruger allesammen skoven meget til løb, mountainbike, ridning og ikke mindst masser af leg. Hvis jeg kunne ville jeg gerne få skoven integreret i haven (læs: det kan man ikke i et “pænt” villakvarter). Vores have er kun 7 år gammel og jeg er lykkelig for det vilde naturlige hegn vi har mod vest og ikke mindst skoven mod nord! Jeg bruger ikke ret meget tid på havearbejde og tror heller ikke jeg kommer til det, men derfor kan man jo godt nyde ik´?

Grøn er min foretrukne farve i haven med undtagelse af de skønne høstanemoner og klematis i sart rosa.

Her er lidt billeder fra weekenden hvor vi jo havde det skønneste sommervejr. Vi drak kolde (igen: børnevenlige) drinks, øl og rødvin, grillede og lavede snobrød med vores skønne naboer (de er guld værd sådan nogle!). Den skønne pige er naboens søde Julie!

Hvad man selvfølgelig ikke ser på billederne er badebassin, trampolin og gyngestativ der som hos mange andre børnefamilier fylder rigtig meget, men er det ikke skønt at der er plads til det hele? Man ser heller ikke at jeg lå med rumpetten i vejret hele lørdag for at fjerne ukrudt imellem fliserne på terassen (haha, og heldigvis for det!).

Slut for nu, dejligt der er plads til spontane indlæg som dette. Nu glæder jeg mig til 3 dage med ungerne og min skønne veninde i København!

Kærligst Helle
  
  
  
  
  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply