Livsstil, Mad

Efterår og ægte kaffekærlighed

_mg_3267

 

Efteråret er kommet for i år, min favoritårstid. Åh hvor jeg elsker denne tid. Efteråret er for mig indbegrebet af hygge, ild i brændeovnen, varm strik, vind i håret og ikke mindst de smukkeste farver i naturen. Hygge for mig handler tit om en rigtig god kop kaffe foran brændeovnen, det er derfor en fornøjelse at kunne skrive om netop kærligheden for og til den gode kaffe.

 

_mg_3203

 

Jeg har fået æren af at prøve nogle af de bedste produkter fra homebarista.dk. En webshop med en stor passion for den gode kaffe og ikke mindst smukke og funktionelle produkter. Herhjemme har jeg nu nydt og eksperimenteret med noget af udstyret fra det japanske brand – HARIO – og det er bestemt noget jeg har taget til mig med ægte kaffekærlighed. Duften af de friskkværnede kaffebønner er mindst ligeså meget værd som den færdige kop kaffe. Jeg maler mine bønner med HARIO SKERTON kaffekværn og med startsættet fra HARIO til filterkaffe er jeg nu flyvende.

 

_mg_3197

_mg_3233

 

Når jeg besøger storbyer rundt omkring, er de gode små kaffebarer noget af det jeg altid har på plads hjemmefra. Livet er for kort til dårlig kaffe og hvorfor ikke også gøre deres kunst efter hjemme i eget køkken? Nu har jeg i hvert fald fundet ud af hvor nemt, smukt og ikke mindst velsmagende det kan gøres for meget få midler. Kaffebønnerne jeg har brugt er fra PROLOG COFFEE, fra Guatamala og har en svag smag af hasselnød. Det her er simplethen kræs for en ægte kaffeelsker som mig og mit kaffe eventyr er kun lige begyndt. Tag et smut forbi den passionerede webshop og lad dig inspirere og friste af de mange lækre produkter, til at blive din egen HOMEBARISTA.

 

_mg_3206

Velbekomme og nyd efteråret med det allerbedste. Du fortjener det!

 

Kærligst Helle

Indlægget er sponsoreret af homebarista.dk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply